Veel gestelde vragen over Access Bars®
1.Wat kan je verwachten nadat je een Access Bars® sessie hebt ontvangen?
Iedere Access BARS® sessie is anders. De meest gemelde resultaten zijn onder andere: toegenomen innerlijke rust, betere kwaliteit van slaap, meer energie, men staat soepeler in het leven en het ‘leven’ gaat allemaal makkelijker.
2.Hoelang blijft het effect van Access Bars® merk/voelbaar?
Als je je BARS eenmaal hebt laten nalopen of als het ware “aan” gezet hebt blijven ze doorlopen. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. De meest spectaculaire effecten zijn meest gemeld in 3 tot 4 weken nadien.
3.Hoe vaak moet je de Bars laten “doen” ?
Dat is geheel aan jou. Hoe fijn wil je je voelen? Hoe gemakkelijk wil je je leven hebben? Sommige Bars beoefenaars vragen zich af waarom ze het niet iedere dag (laten) doen? De meesten willen minimaal iedere week hun Bars laten doen. In ieder geval als ze zich mopperig of gestrest voelen, of als de ervaringen in hun leven het vragen. Bij shock, schrik, trauma of energetische verschuivingen is het aan te raden je Bars te laten doen.
4.Wie heeft er baat bij het ontvangen van Access Bars®?
Iedereen die bereid is er stil voor te liggen. Sommigen zullen de waarde van ontspanning niet zien en het een verspilling van tijd vinden maar anderen die belangstelling hebben voor verandering en verbetering van hun leven zullen slimmer zijn.
5.Kunnen kinderen en babies Access Bars® ontvangen?
Kinderen en babies hebben er fenomenaal veel baat bij. De Bars runnen bij kinderen erg snel. Zij kunnen je zelf vertellen wanneer ieder punt voldoende aandacht heeft gehad. Bij babies gaat het nog sneller.
6.Kunnen ouderen en mindervaliden baat hebben bij Access Bars®?
Absoluut.
7.Kunnen Zwangere vrouwen Access Bars® ontvangen?
Absoluut (vraag bij twijfel eerst advies aan je arts). Vrouwen die de Bars hebben laten doen tijdens de zwangerschap meldden kortere en soepelere bevallingen en minder zwangerschapsziekte.
8.Hoe lang duurt een Access Bars® sessie?
Meestal 60-90 minuten. Het kan variëren. Al is het maar 20 minuten, het is beter dan helemaal niet.
9.Wat zijn de lange-termijn effecten van het laten nalopen van je Bars?
De meeste mensen die de Bars hebben laten doen geven aan dat hun leven steeds beter en gemakkelijker verloopt.
10.Moet je de Bars meer dan eens laten doen?
Access en Bars zijn een keuze. Jij hoeft helemaal niets. Mensen die de meeste baat hebben van Bars zijn de mensen die het vaker hebben laten doen. Het is jouw keuze.
11.Heeft Access Bars® effect op mentale of psychologische problemen?
Veel mensen met psychologische of mentale problemen hadden de ervaring dat ze ‘per ongeluk’ dus zonder opzet bleken hun medicijnen te vergeten en signaleerden ongelofelijke veranderingen in hun problematiek. Maar vanzelfsprekend adviseer ik je met klem je arts te consulteren voordat je stopt met geestverruimende medicijnen.
12.Kan Access Bars® iets of iemand kwaad doen?
Beslist niet. Bars kan ook niet verkeerd gegeven worden.
13.Is er iemand die zijn Bars niet zou moeten laten doen?
Alleen degenen die er geen zin of interesse in hebben.
14.Hoe weet je wat de effecten van het ontvangen van Access Bars® op jou zullen zijn?
Dat weet je niet. Iedere Bars-sessie is anders en er is geen mogelijkheid om te voorspellen wat er zal gebeuren.
15.Kan Access Bars® je fysieke klachten genezen?
De Bars bevorderen bewustzijn, wat dus alles kan veranderen. Sommige fysieke klachten zijn veranderd in één Bars-sessie inclusief bijvoorbeeld een scoliose, wat resulteerde in een lengtewinst van een 1 tot 1½ cm. Veel klachten en pijnen van velerlei aard blijken te verdwijnen.
Veel mensen hebben de Bars gedaan in combinatie met andere technieken van Access Consciousness, waarmee er “ongeneeslijke” ziekten als kanker, artritis, chronische vermoeidheid, depressie en bipolair syndroom verdwenen.
16.Hoe weet je hoeveel Acces Bars® sessies het zal nemen om iets te genezen?
Wederom, dat weet je niet. De symptomen of ziektes zullen verdwijnen als de persoon en zijn lichaam eraan toe zijn de overwegingen, die de ongewenste fysieke conditie op zijn plaats houden, los te laten. (overwegingen zijn: gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen, beslissingen, oordelen uit welke leven dan ook).
17.Wanneer zou je je BARS moeten laten doen?
Wanneer je er maar zin in hebt om je supergoed te voelen! Mensen die de BARS al langer hebben laten doen, laten het regelmatig doen. Met zo nu en dan een extra sessie als ze een lastige dag hebben of als ze humeurig zijn.
18.Is Access Bars® hetzelfde als Reiki, Cranio-sacraal werk, acupunctuur punten of meridianen?
De Access Bars en de handelingen mogen misschien lijken op deze punten maar de ligging en de werking ervan is anders.
19.Moet je liggen als je de Bars ondergaat?
Liggen is niet vereist. Het bevordert de ontspanning voor de ontvanger evenals het gemak en comfort voor de gever. Een massagetafel of een luie fauteuil zijn beiden prima als het voor beide partijen maar relaxt is.
20.Waar kan ik de behandeling boeken? kijk verder op de site onder behandelingen.