Babymassage in Den Bosch
Hoi Astrid,

Vandaag helaas de laatste les babymassage gehad. Je nam uitgebreid de tijd voor ons en als Sam een bepaalde massageoefening niet zo prettig vond had je altijd een alternatief. Heerlijk om die kleine man zo te zien genieten en ontspannen. Naast babymassage ook veel nieuwe dingetjes van je geleerd op gebied van verzorging en gedrag van Sam. Erg fijn die trucjes en adviezen van je. Armpjes in de mouwtjes gaat al met minder commentaar. Sam en ik heb genoten van je lessen en gezelligheid en zullen nog heel lang nagenieten tijdens onze massagemomentjes. Ontzettend bedankt!!

Groetjes, Sylvia

Massage in Uden
Astrid heeft mij al meerdere keren van een pijnlijke zeurspier afgeholpen, maar kan ook heel goed zorgen voor een ontzettend ontspannen sfeer waarbij je bijna in slaap valt om helemaal los en lekker lui weer weg te gaan.Heb je vragen? Astrid legt graag uit. Beste omschrijving van mijn tevredenheid? Tilburg heeft heus ook wel masseuses, maar ik reed vanuit Tilburg speciaal naar Uden!

Probeer, probeer, en je gaat nooit meer naar een ander 😉

Duo-massage in Uden
Beste Astrid en Jacqueline,

Afgelopen zaterdag zijn we door jullie lekker verwend en opgekallefaterd!
We hebben enorm genoten en onderweg naar huis en thuis hebben we het erover gehad om ook regelmatig terug te komen!
We houden jullie wel aan het werk hoor! En op zaterdag komt het ons het beste uit
maar weten niet of dat in jullie agenda’s wel kan?
Ik bel je snel weer voor een nieuwe afspraak!

Heel veel groeten van Antoine en Anja!

Massage in Uden
Hallo Astrid,

Het is een fijne en openbarende ervaring hoe jij masseert.
Hoe je het doet weet ik niet maar op een gegeven moment voelde ik de warmte van je handen stralen terwijl je me toen niet eens aanraakte. Ik stond er volgens jou toen voor open.
Ik kom zeker terug, omdat je echt waar maakt wat je schrijft.

Groetjes van Hansi

Massage in Uden
Ik had wat last van mijn rug en toen leek het me toch wel verstandig hierbij in te laten grijpen. Hiervoor had ik gekozen voor een massage bij Lethas.Hierna heb ik geen klachten van mijn rug meer gehad en lijkt mijn rijvaardigheid (als ruiter te paard) vooruit te zijn gegaan. Ik ben verassend meer te vrede dan ik had verwacht.

Babymassage uden

lieve Astrid , wil nog even tegen je zeggen dat ik je een bijzondere vrouw vind en erg genoten heb om te zien hoe mooi onze zoon ook op jouw reageert. Je hebt echt een gave meid met die kleintjes, ook vind ik het mooi hoe je daar van geniet.

liefs W , E en V

massage / Bars behandeling

Hoi Astrid,
Hartelijk dank voor de fijne behandeling en jouw inlevingsvermogen. Het is telkens weer een warm bad! Ik bewonder jouw positieve stappen en wil er ook voor gaan!
Fijn dat je een keer bij mij wil komen om xxxxx een Access Bars te geven
Lieve groet, Marion 💓💐

Massage

Hallo Astrid,

Kom al jaren voor je uitstekende massages maar ook door je warme persoonlijkheid en luisteren oor voel ik me altijd als herboren.
Onlangs gaf je me advies voor het gebruik van doTERRA etherische olieen bij kalknagels. Ondanks dat ik je advies niet helemaal heb opgevolgd, luiheid mijnerzijds, werkt het perfect.

Je bent een topper.

gr hans