19-12-2017 Jet,Nick,Toon en Jip

lieve Astrid
Nogmaals ontzettend bedankt voor alle support afgelopen week! Wat was ik blij met jou..misschien nog wel meer omdat het zo’n gekke week was. Je bent een super kraamverzorgster en ondanks de ziekenhuisbezoeken heb ik echt wel genoten van de eerste paar dagen! Ik wens je een hele fijne kerst en een top 2018 waarin al je plannen en ondernemingen je heel veel voldoening geven! Een hele dikke knuffel en wie weet tot een volgende keer..

 

Jaqueline van Gaal

Astrid heeft twee keer naar mijn volle tevredenheid gefunctioneerd als kraamverzorgende. ze heeft getoond kennis te hebben van het verzorgende van de kraamvrouw, het kind en de overige gezinsleden.

Ze werkt zelfstandig , neemt initiatief waar nodig maar weet ook wanneer zij overleg dient te plegen. Haar contactuele vaardigheden zijn zeer correct.

Ik heb haar als een prettige kraamverzorgende ervaren.

 

Sandra en Carlo 

Wij leerde Astrid kennen toen ze na de geboorte van onze zoon Loek in 2001 kwam helpen als kraamverzorgende. Omdat Loek een uur na de geboorte overleed was de kraamtijd verre van hoe je hem eigenlijk zou willen. Een kraamhulp..daar hadden we dus ook onze twijfels bij; een kraamhulp en geen baby om voor te zorgen?

Maar al heel snel bleken die twijfels niet nodig, Astrid was zo goed als onzichtbaar in huis maar haar werk niet, diezelfde dag was alles in huis piekfijn geregeld! Visite werd gedoseerd, er werd meegedacht voor de crematie, ze kwam met ideeen voor foto’s die we thuis konden maken etc. Kortom ze zorgde voor ons, en in zo’n tijd wil je dat zelf nog wel eens vergeten. Alles wat ze deed ging in goed overleg zonder dat ze opvallend aanwezig was, totaal niet zelfs. De dagen daarop verliepen hetzelfde, wij kregen verplichte rust ( die je in die situatie eigenlijk niet pakt omdat het niet zo natuurlijk voelt) maar het deed ons zo ontzettend goed.

Loek was na onderzoek in het ziekenhuis gewoon thuis. Hij lag in zijn mandje op zijn bedje. Astrid ging zò natuurlijk met hem om, heel warm zorgde ze ook dat zijn kamertje in orde was. De zorg die je dan hebt is ook voor haar heel anders als normaal natuurlijk. Als ze al een bepaalde weerstand zou hebben, hebben wij daar totaal niks van gemerkt, integendeel zelfs!

Mede door Astrid is die week met ontzettend veel verdriet, toch ook een heel bijzondere weer geworden, met ook hele mooie herinneringen. Ze was voor ons een echte toevoeging.

Na Loek kregen we een dochter en een zoon, helaas was Astrid toen niet werkzaam zal kraamhulp. De kraamweken waren ook prima, maar niet meer dan dat.

Uiteindelijk kwam er in 2010 nog een dochter en ook toen kwam Astrid weer helpen. Die week hebben we echt genoten!! We werden in de watten gelegd met oa fruitcocktails ( met suikerrandje om het glas!) en weer was ons huis piekfijn in orde! Meer nog dan toen we het zelf deden.

Voor de twee andere kinderen in huis werd prima gezorgd, ze werden overal bij betrokken en ze ging niet naar huis voor alles in orde was. Dat hadden we intussen ook anders meegemaakt dus dat dat niet vanzelfsprekend was wisten we. Werktijden in overleg, echt alles draaide om hoe wij het fijn vonden. Geweldige begeleiding wat betreft de borstvoeding, ook daarmee was ze een geweldige hulp!!

Kortom, met Astrid in huis heb je een geweldige kraamhulp, een kraamhulp zoals elke kraamhulp zou moeten zijn. Een kraamhulp waardoor je terug kijkt op een geweldige kraamweek  en die je bijstaat in goede en in slechte tijden.

Wij zijn  onze kraamweken begonnen en geeindigd met Astrid, maar van de 4 kraamweken waren die 2 echt degenen waar we met veel warme gevoelens op terug kijken!

Zo’n kraamweek zou elke vrouw ( en de rest van het gezin) moeten hebben!!

 

Sandra en Andy

Astrid was aanwezig bij de geboorte van Bram. Al snel na de geboorte ontstond het vermoeden dat Bram het syndroom van Down heeft. Dit werd later ook bevestigd. Dit overviel ons compleet en Bram moest meteen naar het ziekenhuis om onderzocht te worden door de kinderarts. Astrid heeft ons hier uitstekend in ondersteund en is meegegaan naar het ziekenhuis. Onze wereld stond op zijn kop!

Na 2 dagen mocht Bram gelukkig naar huis en hadden wij het geluk dat Astrid weer terug kon  komen in ons gezin als kraamverzorgende. Toen kon eindelijk onze kraamtijd beginnen.

Dankzij Astrid hebben we een hele fijne kraamtijd gehad, ondanks het verdriet dat wij hadden om Bram zijn Downsyndroom. Ik heb in de dagen dat Astrid bij ons in huis was, veel van haar geleerd, door haar kwam er rust in ons gezin ondanks het hectische begin.

We kunnen gerust concluderen dat dankzij Astrid de geboorte van Bram heel bijzonder en intens is geweest.

Wij vinden Astrid een super kraamverzorgende en hopen dat nog heel veel gezinnen dit ook mogen ervaren.

 

 

Linda en Sander – 18-11-2014 12:35
Lieve Astrid,

Morris is ondertussen alweer bijna 6 maanden en toen bedacht ik me dat ik jou hier nog steeds niet bedankt hebt!!
Dus bij deze wil ik jou echt ontzettend bedanken voor de heerlijke kraamweek. Wij waren jouw eerste gezin als zzp-er maar je hebt het echt super gedaan :-D! Wat bij de eerste via Thebe heel erg tegenviel, heb jij bij de 2e helemaal goed gemaakt. Wat ben ik blij dat ik via Gemy bij jou terecht ben gekomen.

Ook Wessel (en Sander) waren heel blij met je, met je betrokkenheid en gekkigheid heb je hun ook een onvergetelijke kraamweek bezorgd.
Top werk, ga zo door en maak voor iedere mama de kraamweek gezellig :-D!

Heel veel liefs,
Sander, Linda, Wessel en Morris

Rinto en Loes  02-10-2014 19:12
Lieve Astrid,

Bedankt voor de leuke en gezellige kraamweek. We zijn je zeer dankbaar voor je nuttige adviezen en je goede zorgen voor zowel mama, baby Nino, maar ook zusje Nadia en papa. Wij hadden het gevoel dat er een goede klik was en dat je ook geen vreemde was in ons huis en dat heeft de kraamweek zeer aangenaam gemaakt. Nadia mist je nu al, maar ook wij missen je gezelligheid en goede zorgen. Jouw deskundigheid reikte verder dan de standaard kraamzorg.

Tot snel bij het eindgesprek.
Groetjes, Rinto, Loes, Nadia en Nino

Ingrid, Rob en Isis – 15-07-2014 07:43
Lieve lieve lieve Astrid,

wat hebben wij genoten van onze kraamtijd! Het was zo fijn om jou als kraamhulp te hebben. Jij voelde precies aan wat iedereen nodig had. Zo bijzonder. We hebben ontzettend veel van je geleerd en je was een heerlijke persoonlijkheid om in huis te hebben. En wat werden we door jou verwend met lekkere fruitkunstwerke n. Wij kijken echt terug op een hele fijne, bijzondere, warme kraamtijd en daar willen we jou ontzettend voor bedanken!

Een dikke knuffel van Ingrid, Rob en ons wondertje Isis

Johan Wendy en Fenna – 28-07-2014 20:25
Lieve Astrid,

Vorige week was je laatste dag bij ons, wij kijken terug op een erg leuke, gezellige, warme 😉 en leerzame kraamtijd!
We vonden het erg gezellig met jou en hebben genoten van jou aanwezigheid!
Bedankt voor de fijne kraamtijd.

Liefs Fenna Johan en Wendy

Dayenne – 04-11-2014 17:32
Lieve Astrid,

Bedankt voor alle goede zorgen. Je bent een topper!

Veel liefs, en een grote knuffel,
Koen, Dayenne en Teus

 

Kirsten, Arjen en Ninte – 16-10-2015

Lieve Astrid,

Ontzettend bedankt voor je enorme inzet en persoonlijke betrokkenheid tijdens onze eerste week met Ninte! Een week vol leerzame, emotionele en gezellige momenten. Voor ons een heel bijzondere tijd waarbij we dankbaar zijn dat jij ons hierbij geholpen hebt en onderdeel uitmaakte van onze eerste dagen als pril gezinnetje.

Vanaf het eerste moment voelden we ons op ons gemak bij jouw aanwezigheid en nam je ons zorg en werk uithanden. Je bracht rust in huis!

Nogmaals dank, vooral ook namens Ninte!

Lieve groet,
Arjen, Kirsten & Ninte

 

 Ingrid van de Ven – 24 -11- 2015

Astrid is de beste kraamverzorgende die je je maar kunt voorstellen. Zij heeft er voor de tweede keer voor gezorgd dat ik maximaal heb genoten van mijn kraamweek. Ze is professioneel, zeer kundig en op de hoogte van alles wat je maar kunt bedenken. Iemand met veel ervaring maar ook superlief voor mij, de baby en alle andere gezinsleden. Ze werkt kei hard maar straalt zo’n rust uit, waardoor iedereen kan ontspannen. Ik ga haar ontzettend missen in ieder geval!

 

Nicky en Maurice en Pom van Lieshout -21-01-2016

lieve Astrid ,

wij willen je graag bedanken voor alle goede zorgen. Wij hebben onze kraamtijd als zeer prettig ervaren, mede dankzij jou. Bedankt voor alle goede adviezen, gezellige gesprekken , duidelijke uitleg en warme zorg.

Het was een tijd om nooit te vergeten!

groetjes xx Maurice, Nicky en Pom

 

Jet, Niek en Toon  -6-02-2016

Hey Astrid

Bij deze , van ons beide, ontzettend bedankt voor alle hulp en zorg in deze bijzondere eerste week met Toon! Je hebt ons zoveel geleerd dat we vol vertrouwen de komende tijd ingaan.  Dank voor je tips, de ontbijtjes, de fruithapjes, het schoonmaken, je professionaliteit en je gezelligheid. We gaan je missen!

Liefs Jet, Niek en een dikke kus van Toon.

 

Mirella, Dennis en Isa -21-02-2016

Na een geweldige kraamtijd te hebben gehad dankzij Astrid Holtzer gaan we het vanaf vandaag met ons eigen gezinnetje oppakken. Nogmaals bedankt Astrid. Je bent een topper!

Loes van Lent: Nou dat kan ik zeker beamen, een betere kraamzuster hadden jullie je niet kunnen wensen, echt een top vrouw en die haar vak in hart en nieren uitvoert. Astrid je bent een topper

 

Jasper, Mandy en Senn  22-03-2016

Super kraamverzorgende , ze deed vanaf binnenkomst alles voor ons !! altijd stond ze klaar, kon na haar diensttijd nog contact opnemen, goede adviezen en tips, altijd vrolijk, fijn kraambed door haar.

Astrid , Super bedankt voor de goede zorgen tijdens ons kraambed. Wat hebben wij geboft met jou! Echt super wat je allemaal voor ons hebt gedaan! Door jou hebben wij een fijne eerste week gehad met onze zoon Senn. Wat was je lief voor Senn (en ons)

wat hebben we ook gelachen ( he boef hihih)

Je hebt echt alles voor ons gedaan. Wij zijn zo verwend…Bedankt

liefs Mandy, Jasper en Senn

 

Ferenc, Petra, Owen en Nick  27-04-2016

Astrid is en blijft de beste kraamzorg voor ons. Heerlijke vrolijke, kundige vrouw! Genot om in huis te hebben. Wederom weer veel geleerd en gelachen. Super bedankt Astrid!

 

Edwin,Wenda en Vince  3-05-2016

Lieve Astrid

Wat ben je lief voor onze Vince en ook voor ons. En wat heb je een ervaring !!  Dat voelde zo fijn voor ons, we hebben super veel van je geleerd in zo’n korte tijd.

Zo mooi hoe relaxed je ons mannetje kreeg in het badje, daar genoten we erg van. Mooi om te zien hoe rustig onze Vince van jou werd als hij huilde..je straalt fijne energie uit en rust..daar hebben we veel aan gehad.

En voor mij was je een fijne ondersteuning bij de borstvoeding, ik zal je missen.

Super bedankt Astrid

liefs Edwin, Wenda kusje van Vince en poot van Djerba

 

Johanna, Joel, Inez en Ava ( tweeling) 22-7-2016

het was beter dan goed!!!!

 

Sam, Paul en Michelle  11-08-2016

lieve lieve Astrid ,

heel erg bedankt voor alles!!

je hebt ons super geholpen en heel erg fijn voor ons gezorgd.

bedankt dat je zo goed voor ons Michelle bent geweest!!

deze week vergeet ik nooit meer mede dankzij jou!

heel veel liefs Paul, Sam en Michelle

 

Lara, Jeroen, Mels en Senn 18-8-2016

Helemaal tevreden !!!!

 

Magda, Toine en Milo  30-08-2016

Een enthousiaste ,lieve, hardwerkende kraamverzorgende die iedereen wel zou willen hebben

Bedankt voor alle goede zorgen en tips

 

Sherleen, Moukhtar en Shakir  20-10-2016

Super tevreden met mijn kraamverzorgende, veel hulp aan gehad, ik heb ervan genoten

 

Sandra ,Ron en Yana 23-12-2016

we hebben een hele leuke en gezellige kraamtijd gehad!!

 

Samira,Peter,Nyo en Zev  25-12-2016

Zeer tevreden

 

Loes, Mark, Liam en Phyllon  17-02-2017

Professionele zorg die aansluit bij jouw behoeften. Astrid staat altijd voor je klaar, ook buiten ‘werkuren’ kun je haar appen of bellen met je vragen. Ook mijn zoontje van 2 heeft veel plezier gehad met Astrid. Van helpen met stofzuigen, samen puzzelen tot een grote wandeling samen maken zodat papa, mama & baby even in alle rust een slaapje konden doen.

Wat zijn we blij dat we de keuze voor jou gemaakt hadden….je hebt deze bijzondere periode nog een extra beetje glans gegeven.

 

 

 

 

Eveline Poortugaal

Astrid is echt een super leuke en aardige kraamverzorgster. Zij bracht rust en regelmaat in huis en je kan met al je vragen bij haar terecht. Ze is goed met baby’s maar zeker ook met oudere kinderen. Onze dochter van 1,5 jaar was helemaal gek op Astrid terwijl ze best eenkennig kan zijn, maar ze was alleen maar aan t kroelen en spelen met Astrid. Astrid heeft t huis keurig schoongemaakt, eten gekookt, was gedaan, iedereen in de watten gelegd, heel Goed geholpen met drinkproblemen bij de borstvoeding. Kortom een duizendpoot en echt een toppertje!! Kan haar iedereen aanraden!

23 september 2017
Lieve astrid
We willen je bedanken voor alles dat je voor ons gedaan hebt.
Mede door jou was deze week super ontspannen en hebben we volop kunnen genieten.
Izza vond het geweldig met je, dat was echt een zorg minder.
Bedankt ook voor je warmte, gezelligheid, harde werken en vertouwen naar ons.
Veel liefs Sharif, Kim, Izza en Nena mae.

Annelies,Jan, Bram, Marly en Eefje Veldhoven
Heel erg bedankt voor jouw goede zorgen van de afgelopen week !!! Bram en Marlie vonden het wel gezellig. Namens eefje een dikke knuffel
Veel liefs annelies, jan, bram, marlie en eefje

Rowen, Henry en Levy Nijnsel
Wij hebben dankzij Astrid echt een super week gehad! Niks was haar teveel ze hielp ons zo ontzettend goed! Ze stond meteen voor ons klaar, we voelde ons echt op ons gemak bij haar! We konden ons zelf zijn en alles bij haar kwijt en aan haar vragen! Had haar niet willen missen!! Ze heeft ons zo goed gesteund en begeleid! Topper!!
Rowen en Henry , kleine Levy

15 februari 2018
Sophie, Edger en Carel Rotterdam
Voor ons was Astrid de perfecte kraamzorg, we hadden geen betere kunnen wensen. Astrid is heel kundig en ze wist steeds precies de juiste hulp te bieden bij de verzorging, borstvoeding en het herstel. Haar tips waren altijd goed. En ze heeft een auto vol met hulpzaken: van thee tot kolf, heel fijn. Astrid is een harde werker, ze biedt niet alleen perfecte kraamzorg maar ook het huishouden werd tot in de puntjes geregeld. Ze is een heel lief en eerlijk persoon. En, ze kookt ook nog eens heerlijk. We missen haar al na 1 dag!