Access Bars

Rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam. Bars betekent banen en is een verzamelnaam voor 32 punten die de energiebanen vormen door en om het hoofd. Daar ligt de elektrische lading van onze gedachtes, houdingen, beslissingen, ideeën, beslissingen en overtuigingen die we in ons leven hebben opgeslagen. Als deze punten activeren, ontladen ze zich van spanning en komt er ruimte vrij voor nieuwe mogelijkheden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij u volledig aangekleed ontspannen op uw rug ligt. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de lading van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat u cognitief weet.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg u werkelijk terug in meer ruimte en gemak in uw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat u wenst.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van uw bars?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na 1 Bars sessie. Op zijn minst zal u zich ontspannen en rustig voelen, alsof u een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken. Ieder persoon is anders, daarom ervaart iedereen de Bars op een andere manier. Bars is een ervaring die een verrijking kan zijn en steun aan mensen door hun kracht te geven.

Access bars en zwangerschap/bevalling.

Gedurende uw zwangerschap kunt u te maken krijgen met diverse ongemakken.

Bars kan helpen bij:
– Braken
– Maagzuur
– Vermoeidheid
– Bandenpijn
– Bekkenklachten
– Slecht slapen
– Onzekerheid/zorgen
– Angst
– Verkeerde ligging

Bijkomend voordeel is dat de bevalling sneller en makkelijker kan gaan.

Access bars bij baby’s en kinderen.

Bij baby’s die tijdens de geboorte een trauma hebben opgelopen kan Bars helpen bij:

– Huilen
– Overstrekken
– Voedingsproblemen
– Slecht slapen

Bij oudere kinderen kan Bars helpen bij:
– ADHD
– PPD/NOS
– Asperger
– Faalangst
– Hechtingsproblemen
– Pubertijdsproblemen

Bij kinderen werkt de behandeling snel dus is de behandeling korter dan bij volwassenen.

Ervaringen

Bars is een ongelofelijk effectieve techniek voor stress vermindering, angst, depressie, slaap bevordering, voor ADHD en ADD, kinderen en studenten voor examens etc. Zelfs mensen met een hersenbloeding, Parkinson en epilepsie kunnen veilig de Bars ervaren, waarvan ook veel verbetering ondervonden in hun gesteldheid met gebruik van Bars. Bars kan gedaan worden op baby’s en op mensen van boven de 90 jaar oud.

Veel vrouwen hebben hun Bars laten nalopen tijdens hun zwangerschap en hebben aanzienlijk minder zwangerschapsziekte en geboorte trauma ervaren met een gemiddelde bevallingsduur van maar 4-5 uur. Mensen die geprobeerd hebben om hun drukke en eeuwig malende hoofd te kalmeren, constateren dat het nalopen van hun Bars beter werkt met minder werk. De rust en innerlijke vrede die ze zoeken tijdens het tot rust brengen van het verstand meditatie is beschikbaar zonder inspanning wanneer iemand anders deze specifieke punten op uw hoofd aanraakt.